Sunday, December 10, 2023
Lajme

35 milionë euro humbje nga djegia e objektit në Pejë, Ramiz Kelmendi rrëfen rastin

15views

Biznesmeni Ramiz Kelmendi ka qenë i ftuar në emisionin e pasdites, “Canapé”, së bashku me djalin Egzonin dhe nipin Kianin.

Duke folur për jeten private dhe profesionale, Kelmendi tregoi se si i humbën 35 milionë euro si pasojë e zjarrit që kaploi objektin e biznesit të tyre në Pejë.

Lidhur me këtë temë ai deklaroi se punëtorëve nuk ia ka vonuar pagat.

Bizneset e Kelmendit disa herë kanë pësuar djegie.