Saturday, June 10, 2023
Rozë Magazina

4 zakonet e njerëzve të pasur

28views

Nga studimi i milionerëve dhe jo-milionerëve, eksperti i pasurisë Tom Corley thotë se janë katër zakone të përditshme që i dallojnë njerëzit e pasur nga pjesa tjetër.

Zgjimi herët – Corley ka zbuluar se njerëzit e pasur zgjohen tre orë para se të shkojnë në punë, duke e përdorur këtë kohë për të përfunduar detyra të ndryshme.

Kanë një listë me detyra të cilën e zbatojnë – Edhe në qoftë se ka vetëm pak gjëra në këtë listë, ata e përfundojnë çdo detyrë para mbarimit të ditës.

Kujdesi për shëndetin – Njerëzit e pasur stërviten, zgjedhin ushqimet që ata hanë dhe nuk konsumojnë alkool shumë shpesh.

Menaxhimi i kohës – Njerëzit e pasur nuk humbasin asnjë minutë të ditës së tyre. Ata janë gjithmonë duke bërë diçka për përmirësuar veten e tyre ose për të mësuar diçka të re.

google.com, pub-2164753410198968, DIRECT, f08c47fec0942fa0