Saturday, January 28, 2023
Rozë Magazina

“Ajo nuk dëshiron të bëjmë seks”: Burri tregon dilemën e madhe në lidhje me të dashurën

20views

Një burrë nuk po arrin ta shijojë jetën seksuale për shkak të problemeve që ka e dashurua e tij me të kaluarën nga e cila si duket nuk është shëruar.

Rrëfimi i plotë:

E dashur psikologe: Marrëdhënia që kam me të dashurën time është miqësi e mirë në rastin më të mirë, por nuk dua ta humbas atë.

Ajo nuk do të më lejojë ta prek seksualisht.

Jemi të dy 45 vjeç dhe kemi nëntë muaj që jemi bashkë. Ndjej se kam qenë më shumë se i duruar me të.

Puthemi, përqafohemi por sapo shkoj drejt të qenit intim, ajo më ndalon.

Marrëdhënia e saj e fundit nuk ishte e mirë – ajo më ka treguar kaq shumë. Por nuk e di sa keq ishte.

Kohët e fundit rezervova një fundjavë për ditëlindjen e saj dhe fjetëm në të njëjtin shtrat, por nuk pati asnjë veprim.

Shkojmë shumë mirë.

Ne shijojmë shëtitjet e gjata së bashku dhe mund të flasim për orë të tëra.

Unë dua një marrëdhënie të plotë me gjithçka që vjen me të.

A po e humb kohën duke u ngjitur me të?

Përgjigjja e psikologes: Jo, duket sikur po ndodh diçka e mirë.

Është e natyrshme që ju dëshironi një jetë seksuale, kështu që ju duhet të gjeni një kohë, kur nuk jeni në rrugën tuaj për në shtrat, për të pyetur pse ajo është kaq e turpshme seksualisht.

Mendimi im është se ka pasur ndonjë abuzim ose një edukim të mbrojtur.

Cilado qoftë përgjigja, është e mundur të kapërceni çdo frikë apo shqetësim që ajo mund të ketë.

Sigurimi dhe komunikimi janë thelbësore këtu.