Sunday, December 10, 2023
Rozë Magazina

Befason Adelina Tahiri, flet për marrëdhënien me bashkëshortin: Nuk jemi mirë për momentin, nuk e përjashtoj ndarjen edhe pas 9 vitesh!

68views

Adelina Tahiri ishte një nga të ftuarat e mbrëmjes në spektaklin “Zemër Luana” dhe ajo që ka tërhequr vëmendjen ka qenë deklarata e saj për bashkëshortin dhe gjendjen aktuale të marrëdhënies. E pyetur reth dashurisë, ajo tha se për momentin marrëdhënie e saj me bashkëshortin  nuk është mirë dhe nuk e përjashton mundësine e ndarjes edhe pas nëntë vitesh.

“Cilin do veçoje si momentin më të keq në marrëdhënien tuaj 9 vjeçare? Na thuaj momentin”, e pyeti Olsi Byluku.

“Ndoshta për momentin”, përgjigjet Adelina Tahiri.

“Na trego një rast që ke menduar ndarjen?”, e pyeti Bes Kallaku.

 “Gjithë ne qe jemi cifte qe kemi kaluar një periudhe te gjatë bashke ka momente edhe kur zihemi dhe kur themi eshte fundi dhe asnjëherë nuk ndodh ajo. Por që ta mendoj, ta mendon ndarjen; nga e mira askush nuk ik realisht. Ndaj nuk e kam menduar ndarjen, por edhe mund të vijë!”, përgjigjet Tahiri.

Menjëherë pas kësaj sfide Adelina shtoi duke thënë: “Kur jam keq s’mund të them që jam mirë!”, duke deklaruar që po e vuante këtë moment.