Fun

Binjaket në SHBA u lindën në ditë dhe në vite të ndryshme

212views

Annie Jo Scott dhe Effie Rose Scott janë motra binjake të sapolindura që gjithmonë do të kenë një histori unike të lindjes për të treguar.

Motrat binjake kanë lindur në ditë të ndryshme në vite të ndryshme.

Annie Jo lindi në orën 23:55, më 31 dhjetor 2022, sipas nënës së Kali Scott. Motra e binjakes, Effie Rose lindi në orën 12:01 të mëngjesit më 1 janar të vitit 2023, sipas Scott.

 

“Më pëlqen aspekti unik që ato duhet të ecin përpara me pak individualizëm”, tha Scott për “Good Morning America”.

Scott dhe burri i saj Cliff, të cilët janë nga Denton, Teksas, prisnin që vajzat e tyre të linden më 11 janar, datën kur ajo ishte planifikuar për një seksion cezarian.

Scott tha se pasi shkoi në një kontroll më 29 dhjetor, ajo u shtrua në spital në mënyrë që mjekët të monitoronin presionin e saj të gjakut.

Vetëm atëherë, tha ajo, çifti kuptoi se fëmijët e tyre të parë mund të jenë foshnja të Vitit të Ri.