Saturday, February 4, 2023
Lajme

Incidente e fajësime reciproke mes qeverisë e opozitës në Serbi

Seanca dyditore e Parlamentit të Serbisë për Kosovën do të duhej të prezantonte një lloj dialogu të brendshëm ndaj propozimit gjermano-francez. Por ajo kaloi në zhurmë e debate të ashpra. Seanca e posaçme e Kuvendit të Serbisë u zhvillua në atmosferë të tensionuar dhe mund të thuhet se pas zënkave...
1 2 3 300
Page 1 of 300