Sunday, December 10, 2023
Rozë Magazina

Buci me pyetje pikante për Ganiun: A ta bëj gati kuferin?

25views

Gjatë ditës së sotme, një bisedë me tone të përziera është zhvilluar mes Bucit dhe Ganiut.

Madje, për këtë të fundit Buci kishte një pyetje goxha pikante.

A po don me ta bë kufirin gati?”, ka qenë pyetja e Bucit drejtuar Ganiut.

Por, si erdhi deri tek kjo pyetje, dhe si u përgjigj Ganiu.

Më poshtë shihni videon.