Friday, March 31, 2023
Rozë Magazina

Darkoi me Luizin, plas debati mes Teas dhe Kiarës: Më ka bezdisur shumë…

17views

Darka mes Teas dhe Luizit duket se nuk i ka pëlqyer shumë Kiarës. Këngëtari ‘përfitoi’ nga rasti për ta bërë xheloze moderatoren duke komplimentuar Tean.

Nisur nga kjo, mes vajzave ka pasur disa përplasje gjatë javës të cilat u diskutuan dhe gjatë spektaklit të së martës. Sakaq Efi dhe Kiara u shprehën se Tea ka bërë gjërat që bien në kundërshtim me ato çfarë ka thënë më parë për Luizin, ndërsa ish-konkurrentja e “Për’puthen” theksoi se ajo kishte kërkuar që të mos e realizonte darkën me këngëtarin.

Darka mes Teas dhe Luizit duket se nuk i ka pëlqyer shumë Kiarës. Këngëtari ‘përfitoi’ nga rasti për ta bërë xheloze moderatoren duke komplimentuar Tean.

Nisur nga kjo, mes vajzave ka pasur disa përplasje gjatë javës të cilat u diskutuan dhe gjatë spektaklit të së martës. Sakaq Efi dhe Kiara u shprehën se Tea ka bërë gjërat që bien në kundërshtim me ato çfarë ka thënë më parë për Luizin, ndërsa ish-konkurrentja e “Për’puthen” theksoi se ajo kishte kërkuar që të mos e realizonte darkën me këngëtarin.

Pjesë nga debati:

Tea: Do doja shumë që Kiara dhe Efi të kishin parë darkën me Luizin. Nuk është e vërtëtë që unë e kam qejf Luizin.

Efit: Ti i merr erë të qafa. Unë shokëve të mi nuk ja bëj dot këtë.

Tea: Kiara ka filluar të reagojë kundrjet meje, pas performancën time me Luizin. Ishte vetëm një performancë. Pas kësaj, Kiara ka nisur të më thotë, “Pse i flet Luzit”? Kam nisur të mendoj që është xhelozi.

Kiara: Në asnjë moment nuk kam me menduar qe mund të jetë xhelozi. Ajo ka dashur të luajë dhe tregojë veten se jam pjesë e një trekëndëshi. Pjesa që më ka bezdisur ka qenë morali që më ka bërë disa javë më parë për Luizin. Nga ana tjetër, ka bërë të njëjtën gjë vetë. Një herë tha nuk rri më me Luizin, pastaj e përqafonte atë.

Tea: O zonjë e dashur, më caktuan të performoj me të.

Kiara: Qetësohu.

Tea: Ai djalë më kishte një nder borxh. Unë i kërkova që po nuk i fola të mos më fliste. Unë e kam përqafuar vetëm pas performancës. Kam komunikuar vetëm ditën që kemi bërë provat e performancës.

Kiara: Nuk jam aspak xheloze për asnjë nga vajzat këtu. Nuk e kam në tip dhe nuk kam arsye, Këtë gjë, dua ta cilësoj. Në kuadër të lojës nuk më pëqlen, manipulon.

Tea: Unë isha e detyruar.

Luizi: Duke marrë parasysh se sa shumë janë shprehur te Kiara, unë kam dashur të marr një përgjigje nga Kiara për të kuptuar nëse ka xhelozi mes vajzave. I jap të drejtë Teas për momentet kur u vesh për darkën. Po shihja Kiarën nëse do bëhej xheloze. Kiara dhe Tea nuk kishin lidhje me “lojën” time.

Tea: Nuk isha pjesë e asaj situate.

Luizi: As nuk kam luajtur as nuk jam tallur. Thjeshtë pashë reagimet e saj, dhe po e adhuroja në atë momente Kiarën sepse po qeshte. Kiara nuk ka ndaluar një sekond duke qeshur. Kur solli shishen e verës, meë tha që e ka detyre ta sillte te darka.

Kiara: E ka fajin Amos, ai më tha.

Tea: Do doja shumë që Kiara dhe Efi të kishin parë darkën me Luizin. Nuk është e vërtëtë që unë e kam qejf Luizin.

Efit: Ti i merr erë të qafa. Unë shokëve të mi nuk ja bëj dot këtë.

Tea: Kiara ka filluar të reagojë kundrjet meje, pas performancën time me Luizin. Ishte vetëm një performancë. Pas kësaj, Kiara ka nisur të më thotë, “Pse i flet Luzit”? Kam nisur të mendoj që është xhelozi.

Kiara: Në asnjë moment nuk kam me menduar qe mund të jetë xhelozi. Ajo ka dashur të luajë dhe tregojë veten se jam pjesë e një trekëndëshi. Pjesa që më ka bezdisur ka qenë morali që më ka bërë disa javë më parë për Luizin. Nga ana tjetër, ka bërë të njëjtën gjë vetë. Një herë tha nuk rri më me Luizin, pastaj e përqafonte atë.

Tea: O zonjë e dashur, më caktuan të performoj me të.

Kiara: Qetësohu.

Tea: Ai djalë më kishte një nder borxh. Unë i kërkova që po nuk i fola të mos më fliste. Unë e kam përqafuar vetëm pas performancës. Kam komunikuar vetëm ditën që kemi bërë provat e performancës.

Kiara: Nuk jam aspak xheloze për asnjë nga vajzat këtu. Nuk e kam në tip dhe nuk kam arsye, Këtë gjë, dua ta cilësoj. Në kuadër të lojës nuk më pëqlen, manipulon.

Tea: Unë isha e detyruar.

Luizi: Duke marrë parasysh se sa shumë janë shprehur te Kiara, unë kam dashur të marr një përgjigje nga Kiara për të kuptuar nëse ka xhelozi mes vajzave. I jap të drejtë Teas për momentet kur u vesh për darkën. Po shihja Kiarën nëse do bëhej xheloze. Kiara dhe Tea nuk kishin lidhje me “lojën” time.

Tea: Nuk isha pjesë e asaj situate.

Luizi: As nuk kam luajtur as nuk jam tallur. Thjeshtë pashë reagimet e saj, dhe po e adhuroja në atë momente Kiarën sepse po qeshte. Kiara nuk ka ndaluar një sekond duke qeshur. Kur solli shishen e verës, meë tha që e ka detyre ta sillte te darka.

Kiara: E ka fajin Amos, ai më tha.