Saturday, December 9, 2023
Rozë Magazina

“Do hash dru avash-avash”/Ronaldo përplaset me Oltën: Kërkon t’i nxjerrë njerëzit keq!

55views

Gjatë Prime-t të kaluar, Ronaldo u shpreh se Olta duhet të lërë shtëpinë dhe kjo gjë solli debate dhe kunja të shumta mes dy banorëve përgjatë javës.

Mbrëmjen e djeshme u transmetuan disa nga këto momente ku në mes tyre ishte dhe një pjesë ku Olta shprehet se moderatori “do hajë dru”.

Pjesë nga debati:

Ronaldo: S’më pëlqen kjo ligësia, kjo që do t’i nxjerrësh njerëzit keq!

Olta: Do haj dru për atë që tha, avash avash!

Ronaldo: Për cfarë do ha dru unë?

Olta: Unë jap dru të ëmbël! Bëj shaka, ne jemi sqaruar, tani jemi shokë!

Ronaldo: Unë ia sqarova revoltimin tim, tani ajo të më japë sqarim për drurin dhe pastaj ta jap unë sqarimin për ligësinë.