Sunday, December 10, 2023
Rozë Magazina

Edona i tregon Kaderit për befasinë e Motrave Mustafa që i bënë për ditëlindje

27views

Edona ka folur me Kaderin për këngën e preferuar shqipe.

Ajo i tha asaj se këngëtaret më të pëlqyera për të janë Motrat Mustafa dhe se kënga e preferuar është “Manastiri”.

“Hit e kemi bërë këtë këngë edhe në shtëpi e kemi kënduar shumë”, tha ajo.

Po ashtu e përmendi befasinë që është bërë nga Vëllai i Madh për të, pasi Motrat Mustafa kënduan muzikë live për të.