Saturday, January 28, 2023
Rozë Magazina

Festë në familjen e Lyrical Son

5views

Festim Arifi, i njohur si Lyrical Son, sot një nga reperët më të dashur, është një baba mjaft i përkushtuar.

Festimi, përveç angazhimeve në muzikë, nuk lë anash asnjëherë gruan dhe fëmijët duke ndarë kohë me ta.

Sot në familjen e tij ka festë.

Vajza e tij e madhe Eva, po mbush shtatë vite jetë.

Pra, Eva, i dha epitetin e babit reperit duke ia ndryshuar jetën plotësisht.