Monday, December 11, 2023
Lajme

​Hovenier: I përkushtuar për mbështetjen e partneritetit Kosovë – ShBA

81views

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffrey Hovenier, ka thënë se është krenar që është pjesë e përpjekjeve të ShBA-së që përgjatë dekadave e kanë mbështetur Kosovën.

Ai e ka përmendur këtë në një vjetorin e tij si ambasadori i ShBA-së në Kosovë.

“Ekipi im dhe unë mbetemi të përkushtuar për të avancuar prioritetet tona të përbashkëta

dhe për të mbështetur partneritetin e qëndrueshëm ndërmjet Kosovës dhe ShBA-së”, ka shkruar Hovenier në Twitter.