Sunday, December 10, 2023
Rozë Magazina

“Ju lutem mos e nxirrni”, Kiara pas rrëfimit të Luizit: Kjo shtëpi nuk ka kuptim pa të

78views

Kiara: Nuk e di uroj të bëhet më e mira por pa Luizin nuk ka kuptim kjo shtëpi.

Zhaklina: Më habit Kiara. E shoh të gllabëruar komplet nga Luizi. Po vuan nga një sëmundje e krijuar dhe kjo nuki është e drejtë.

Arbri: Mëshira është hyjnore. Është si film kjo e sotmja, jam i gatshme jo vetëm për Luizin, por duhet që Luizi me patjetër të vizitohet që të binden të gjithë, sepse nuk mudn të thuash mendoj që jam sëmurë.

Nuk mudn të trajtopjmë një thriller këtu.