Saturday, January 28, 2023
Rozë Magazina

Këta janë banorët e nominuar për këtë javë

32views

Gjatë spektaklit të sotëm Prime të spektaklit së Big Brother VIP Kosova janë zhvilluar edhe nominimet në dhomën e rrëfimeve.

Kësisoj, lista e banorëve të nominuar për këtë javë përfshinë: Anën, Artën, Artanin, Stresin, Vivien dhe Xhulin.

Kë doni ta shpëtoni? Votoni duke dërguar SMS në numrat e mëposhtëm.

Kosovë – 55 556

Shqipëri – 55 557

Maqedoni e Veriut – 141 547

Zvicër – 9292

Gjermani – 44 144

Austri – 0900 506 506