Sunday, December 10, 2023
Lajme

“Kosova do të përfaqësohet në Davos me fusnotë”, mashtrim i radhës nga mediat serbe?

46views

DAVOS – Organizatorët e Forumit Ekonomik Botëror të Davosit (WEF) kanë publikuar listën e pjesëmarrësve të ngjarjes, në të cilën me fusnotë përfaqësohet Kosova.

Kështu kanë shkruar sot mediat serbe.

Pranë emrit të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti është vendosur një yll.

WEF do të mbahet nga 16 deri më 20 janar.

Serbia do të përfaqësohet nga presidenti Aleksandar Vuçiq dhe ministrja e kulturës Maja Gojkoviç.