Rozë Magazina

Libri i tij i “vuri flakën” Buckingham, Familja Mbretërore reagon për herë të parë pas ‘bombave’ të Princ Harryt

56views

Një buzëqeshje dhe heshtje në fillim, por më pas një vërejtje e mprehtë, përfshinte përgjigjen e parë që Princi William dhe gruaja e tij Kate Middleton i dhanë asaj që Princi Harry ka thënë për ta dhe familjen mbretërore në autobiografinë e tij me titullin “Spare”. 

Në paraqitjen e tyre të parë publike së bashku që nga publikimi i librit të Princit Harry, William dhe Kate vizituan Merseyside si pjesë e një ngjarjeje për bamirësinë e shëndetit mendor Open Door Charity.

Sapo pa çiftin princëror, gazetari i rrjetit britanik “Sky News”, Inzamam Rashid, nxitoi të pyeste djalin e parëlindur të mbretit Charles për ndjenjat e tij pas publikimit të kujtimeve therëse të të vëllait që “i vuri flakën”, në Buckingham, duke e bërë të vështirë vendin e anëtarëve të familjes britanike.

“A keni pasur rastin të lexoni librin e vëllait tuaj?” pyeti gazetari me William dhe Kate për ta injoruar në mënyrë diskrete. “A keni pasur rastin të lexoni kujtimet e vëllait tuaj?” këmbënguli gazetari i rrjetit televiziv britanik me çiftin princëror duke buzëqeshur pranë tij, duke injoruar përpjekjen e tij të dytë për të shkaktuar një reagim fillestar për “Spare”.

Edhe pse trashëgimtari i fronit mbretëror nuk i ka komentuar publikisht kujtimet e vëllait të tij, të brendshmet mbretërore pohojnë se “William “po zien në lëngjet e tij”, i shkatërruar dhe i paaftë për të falur Dukën e Sussex për atë që shkroi në kujtimet e tij.

Pak më vonë, Kate Middleton në një bisedë që kishte me fëmijët e “Open Door Charity” bëri një deklaratë që disa media britanike e “lexuan” si një përgjigje indirekte ndaj Princit Harry.

“Të flasësh për psikoanalizën nuk funksionon për të gjithë, këto trajtime nuk janë për të gjithë”, ishte fraza karakteristike e përdorur nga gruaja e tij Princi William.