Saturday, December 9, 2023
Rozë Magazina

Mos u dashuroni me këto 4 shenja të Horoskopit, do t’iu bëjnë të vuani

65views

Sipas yjeve, secila shenjë e zodiakut ka një mënyrë të ndryshme për të dashuruar dhe treguar ndjenjat e tyre. Disa janë shumë demonstrues, të tjerë preferojnë fjalët sesa gjestet dhe veprimet. Dhe pastaj janë ata, shenjat që edhe kur janë të dashuruar nuk duan të angazhohen dhe të lidhen.

Virgjëresha

Virgjëresha është e saktë, metodike dhe e mirëorganizuar. Ai zakonisht nuk i pëlqen ndryshimi dhe priret të jetë në ankth në rast ndryshimi, kështu që pse duhet të përplaset një çift i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm? Kontradikta qëndron në faktin se Virgjëreshat urrejnë të humbasin pikat e tyre të vogla të referencës dhe të përshtaten me njerëz të rinj. Virgjëresha gjithashtu mund të bëjë një angazhim serioz ndaj dikujt për sa kohë që ky angazhim nuk e detyron atë të ndryshojë asgjë në jetën e tyre.

Shigetari

Shigjetarët janë shenja argëtuese, pozitive, me diell, vetëmohuese dhe miqësore. Si çift ata vuajnë nga monotonia dhe rutina. Ata gjithmonë kanë nevojë për argëtim dhe stimuj të rinj, për të udhëtuar dhe për të takuar njerëz të rinj dhe për të mbledhur suvenire që u kujtojnë aventurat e tyre. Shigjetari e do lirinë e tij më shumë se çdo gjë tjetër. Jeta e tyre duhet të jetë gjithmonë në rrjedhë, ata nuk duan kufizime nga frika e humbjes së këtyre emocioneve. Mënyra e vetme për të nisur një projekt afatgjatë me një Shigjetar është të prireni t’i lini kësaj shenje hapësirën që i nevojitet pa pushtuar lirinë.

Binjakët

Binjakët janë një shenjë e pajisur me cilësi të jashtëzakonshme, por si të gjithë ata ka edhe disa defekte, ndër të cilat shquhet paqëndrueshmëria . Në çdo fushë të jetës ata luftojnë për të zgjedhur diçka përfundimtare. Fakti është se ata e kanë inat idenë e një jete monotone dhe rutinë. Edhe në dashuri, Binjakët tentojnë të shikojnë gjithmonë vigjilent dhe me vëmendje për të gjetur mundësi të reja për pushtime. Me siguri pranë Binjakëve do të jetoni emocione dhe eksperienca të paharrueshme, vetëm se nuk do të mund ta dini kurrë se sa do të zgjasin ato.

Luani

Luanët janë të talentuar janë rrezatues dhe të guximshëm. Ata janë gjithashtu shumë vetëmohues, duke dashur një sfidë dhe duke u dukur. Shoqëria e tyre është shumë e këndshme dhe karizma e tyre është unike. Ju nuk mund të mos i vini re ato, gjithmonë të kujdesur në mënyrë perfekte. Ndër të metat e tyre më të mëdha janë papjekuria dhe egocentrizmi. Luani e do shumë qendrën e vëmendjes, një marrëdhënie e qëndrueshme do të nënkuptonte një jetë të parashikueshme dhe më të mërzitshme për të në planin afatgjatë. Kjo shenjë gjithmonë duhet të ndihet e lirë për t’u admiruar, nuk mund të jetë ekskluzive për askënd në veçanti.