Lajme

Muharremaj: Kurti më mirë të qëndronte në opozitë

56views

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj, ka thënë se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, më mirë do të ishte të qëndronte në opozitë.

Pasi nuk i ka përmbush pritshmeritë e tij, dhe nuk e ka kryer punën si kryeministër, ka theksuar Muharremaj.

Albin Kurti kishte me qenë çdo herë më qendru opozitë. Unë kam prit shumë ma shumë, edhe unë kamë qenë pjesë opozitës, kamë qen pjesë e problemeve si deputet. Unë deri tash jam i lindur që mos me fol për askënd veç se me fol per realitetin, por ska mund mem me bin. Problemet që i kemi ne Mitrovicë dhe shpresoj që nuk jemi kthyer mbrapa, por në qofte se janë kthyer mbrapa nuk kemi fituar asgjë”, ka thënë Muharremaj.

Muharremaj theksoi se buxheti duhet duhet të shpenzohet dhe jo të bllokohet.

“Nuk është mirë buxhetin me e blloku, buxheti duhet të shpenzohet asi kur paret shkojnë në terren ato prapë kthen në buxhetin e shtetit. Kjo çka apo flasë është së aspektin politik, jo dhe Kurti sikur person”, ka shtuar ai.