Sunday, December 10, 2023
Lajme

“Në Beograd kemi një diktator, një bir të Millosheviqit” – Kërstiq për Vuçiq

20views

Gazetari serb,  Branislav Kërstiq, ka folur për presidentin serb Aleksandar Vuçiq, të cilin e ka quajtur diktator, bir të Millosheviqit.

“Shumica e qytetarëve të zakonshëm të veriut akuzojnë Beogradin për situatën në veri”, ka thënë Kërstiq.

Ai tutje tha që gjatë qeverisjes së Trumpit ballkani nuk ka qenë në fokus. “Zonja Merkel ka qenë lojtarja kryesore, ajo e ka mbështetur Kurtin”, tha Kërstiq.

Kërstiq tha tutje që fokusi i amerikanëve është që ta bëjnë definimin e shtetit të Kosovës dhe Serbisë sepse edhe Serbia nuk i ka të definuara kufijtë e saj.