Rozë Magazina

​Nëse dëshironi një portofol të plotë, ndiqni këto rregulla

69views

Paratë mund të mos jenë gjëja më e rëndësishme në botë, por mund të thuhet se e bëjnë jetën shumë më të lehtë.

Sipas Feng Shui-t, një filozofi e lashtë, ngjyra e portofolit mund të ndikojë në sasinë e parave që do të kemi, por edhe disa gjëra që shumë prej nesh i mbajnë në portofol.

Faturat e grisura, faturat apo faturat e papaguara janë padyshim gjëra që duhet t’i hidhni urgjentisht nga portofoli juaj. Shumë njerëz i mbajnë këto gjëra në portofolin e tyre për t’i mbajtur në dorë, por sipas Feng Shui-t, ato janë arsyeja e mundshme pse paratë nuk ju vijnë.

Nga ana tjetër, ka disa gjëra që mund t’ju ndihmojnë të tërhiqni para.

Kartëmonedhat

Edhe nëse keni pak, mbajini në portofolin tuaj sepse tërheqin më shumë para. Thuhet se një portofol i zbrazët i largon paratë, ndaj vendosni disa fatura, edhe nëse zakonisht paguani me kartë.

Oriz

Sipas Feng Shui-t, orizi përfaqëson jetë dhe pasuri të mirë. Vendosni disa kokrra orizi në portofolin tuaj dhe tërhiqni para!

Kripë deti

Mbështilleni pak kripë deti dhe mbajeni në portofolin tuaj pasi sipas Feng Shui besohet se ajo tërheq pasuri.