Saturday, January 28, 2023
Lajme

“Po dojnë me ma këput rrymën” – Reagimi i qytetarit kur ia paguajnë rrymën dhe ia dhurojnë një zarf me para

126views

Njëra ndër rubrikat e emisionit të mëngjesit në T7, “Gjesi”, është edhe ajo “Sot po gëzojmë një zemër”.

Gazetari i këtij emisioni Sefer Demiri, këtë herë ka shkuar në qytetin e Shtimës, ku i ka gëzuar qytetarë duke ua paguar rrymën. Por përveç kësaj ai i ka befasuar duke ua dhuruar edhe një zarf me para.

Por atë ditë gazetari u takua rastësisht edhe me një banorë të këtij qyteti i cili tha se për shkak të kushteve financiare nuk ka pasur mundësi t’i kryej obligimet që ka.

“Po dojnë me ma këput rrymën, skam”, u shpreh qytetari para kamerës së T7.

Por, si reagoi ky banor i Shtimës kur e kuptoi që rryma i është paguar më pas, e kuptoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm.