Saturday, December 9, 2023
Rozë Magazina

Pse të gjithë e shohin nga pas Adelina Berishën

69views

Është rritur në skenë, e kanë dashur e adhuruar të gjithë bashkëmoshatarët e saj.

Megjithatë, nëse dikur e donin për talentin dhe brishtësinë, sot e duan dhe e shikojnë edhe për të pasmet, të cilat i ekspozon kudo dhe për këdo.

Adelina Berisha, thuajse në të gjitha fotografitë dhe videoklipet e saj më shumë se çka do tjetër e shfaq prapanicën, të cilën e ka pikë të dobët dhe njëkohësisht “armë të fortë”.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by @adelinnaberisha