Sunday, December 10, 2023
Rozë Magazina

Rrëfehet 37 vjeçarja: Aplikacionet e takimeve me burrat e huaj më eksitojnë, por martesa ime…

60views

Një grua 37 vjeçare ka rrëfyer historinë e saj me bashkëshortin 42 vjeçar. Gruaja tregon se bashkëshorti e kishte tradhtuar dhe pas kërkim faljes së tij, ajo e ka falur.

Por, tani ajo thotë se dëshironte ta bënte të ndjente atë që ajo ka ndjerë, për atë ka shkarkuar aplikacion për takim me burra tjerë.

Ajo tashmë ka shumë oferta për të dalë me tjerët, por qëndron në dilemë nëse duhet të rrezikohet martesa e saj për këtë.

Rrëfimi i plotë:

E DASHUR DEIDRE: Zbulimi i lidhjes së burrit tim më ftohi marrëdhënien tonë, kështu që iu drejtova aplikacioneve të takimeve.

Doja që ai të ndjente të njëjtën lëndim si unë, por tani jam e varur nga vëmendja që po marr nga burrat.

Unë jam 37 vjeçe, burri im është 42 vjeç dhe ne jemi të martuar për më shumë se dhjetë vjet.

Derisa zbulova lidhjen e tij, marrëdhënia jonë ka qenë gjithmonë e lumtur.

Ai ishte burri më i mirë që mund të kisha kërkuar. Sinqerisht, ndihesha si gruaja më me fat në botë.

Pastaj një ditë pashë një mesazh me tekst nga një grua tjetër në telefonin e tij dhe nuk u besoja syve. Zbulova se ata kishin fjetur së bashku për muaj të tërë.

Ai kërkoi falje, kërkoi falje dhe këmbënguli se kjo nuk do të thoshte asgjë. Ai premtoi se nuk do të ndodhte më.

Ndërsa pranova ta falja, kam luftuar të vazhdoj. Dhimbja filloi të më konsumonte dhe një ditë vendosa të shkarkoja një aplikacion takimesh.

E dija se ishte e gabuar, por doja të bëja diçka për t’iu përgjigjur atij për atë që më kishte bërë të ndihesha.

Në një farë mënyre, lëndimi filloi të më shtynte dhe po më emociononte e eksitonte ideja se ai mund ta zbulonte përfundimisht.

Megjithatë, tani më duket se nuk mund të ndalem, dhe me kalimin e ditëve ajo vazhdon të përshkallëzohet edhe më tej. Ndërsa filloi si argëtim dixhital, një nga burrat me të cilët kam folur ka kërkuar të më takojë për një pije.

Nuk mund të mos ndihem sikur i detyrohem vetes të eksploroj me dikë tjetër, ashtu siç bëri burri im.

Por e kuptoj se nëse rrezikoj martesa ime mund të shpërthejë.

Çfarë duhet të bëj?

PËRGJIGJJA E DEIDRE: Dy gabime nuk bëjnë një të drejtë. Nëse takoni këtë djalë, martesa juaj ka të ngjarë të dalë jashtë kontrollit.

Ju jeni duke u lodhur me këtë takim të paligjshëm për inat, i cili do të sjellë më shumë dhimbje.

Në vend që të shënoni pikë, uluni me partnerin tuaj dhe shpjegoni se sa thellë ju ka lënduar.

Ju duhet të kuptoni se përse ai u largua dhe çfarë ndryshimesh keni nevojë në martesën tuaj për ta forcuar atë.

Merrni parasysh të flisni për ndjenjat tuaja me një këshilltar – idealisht do t’ju shoqëronte burri juaj.