Sunday, December 10, 2023
Lajme

Si është jeta e një qytetari në veri të Kosovës? – Rrëfen Branislav Kërstiq

28views

Gazetari serb,  Branislav Kërstiq, duke diskutuar mbi jetën e qytetarëve serbë në veri, ka thënë se në veri shumica e qytetarëve e kanë ndjenjën që janë të burgosur nga shteti i Kosovës.

“Kemi një atmosferë ku shumica e qytetarëve e kanë ndjenjën që janë të burgosur nga shteti i Kosovës”, tha Kërstiq.

Sipas tij në veru është një situatë ku 18 muaj bankat nuk janë duke dhënë shërbime për kreditë inpiduale dhe biznesore.

Kërstiq tha po ashtu se sipas marrëveshjes së Ohrit e kanë të nevojshme që brenda policisë të këtë serbë.