Friday, September 29, 2023
Rozë Magazina

Test/ Zgjidh një varkë dhe zbulo diçka më shumë për veten

48views

N.1

Anija jote lëviz. Shpesh i lë rrethanat të vendosin për ty. Pranoje se e urren ndryshimin dhe e urren edhe më shumë kur gjërat nuk shkojnë sipas planit. Ti e ke ndërtuar jetën tënde sipas një programi shumë të qartë dhe nuk dëshiron të ndryshosh asgjë në të. Çdo lloj frike mund të të mbajë të mbërthyer përgjithmonë në ditët e tua si informator dhe kurrë të mos dalësh prej saj. Mund të duket se kjo është një zgjidhje e mirë dhe një zgjidhje shumë e volitshme.

Por, a nuk do të pendohesh që nuk ke provuar kaq shumë gjëra të reja dhe premtuese? Rrezikoni të paktën një herë dhe do të shihni sa e mrekullueshme është bota që ju rrethon.

N.2

Kjo zgjedhje thotë shumë për ty. Ju jeni një nga ata njerëz që janë të ngazëllyer për diçka të re dhe të përballeni me entuziazëm të madh. Dhe kur të përballesh me pengesën e parë, hap prapa dhe i thua vetes: “Pra, ky nuk është fati im.”

Kjo është arsyeja kryesore pse mund të mos e arrish kurrë suksesin që dëshiron. Nuk ke shumë guxim, ke prirjen të dorëzohesh shpejt. Kur nuk mbaron me një gjë, menjëherë kalon në një tjetër, duke shpresuar të kesh sukses.

Mund të quheni optimistë, sepse nuk e humbni besimin se një ditë do të gjeni diçka që do të jeni në gjendje ta zbatoni pa probleme. Por jeta është e organizuar që të hasësh pengesa gjatë rrugës. Duhet të mësosh prej tyre, t’i mposhtësh, të ecësh përpara e të mos dorëzohesh. Mos ki frikë nga pengesat, por vetëm do të të bëjnë më të fortë.

N.3

Nuk pret asgjë të mirë nga kjo botë. Mendon se jeta është një seri fatkeqësish dhe problemesh. Bota mund të jetë mizore. Por kjo mungesë absolute besimi të pengon të krijosh një jetë të lumtur. Ti ke frikë nga njerëzit, ke frikë t’i lësh të hyjnë në jetën tënde. Pra, rrezikon të jesh vetëm.

Më beso, ka shumë njerëz të mirë që do të të duan sinqerisht dhe kurrë nuk do të të tradhëtojnë. Bota nuk po përpiqet të të ndëshkojë gjatë gjithë kohës. Hiq dorë nga kujdesi i tepruar, përpiqu t’i besosh dikujt. Në këtë mënyrë mund të bëhesh i lumtur.

N.4

Je i bindur se nuk ke pse të bësh më shumë nga ç’të kërkohet në këtë jetë. Të pëlqen të qetësohesh dhe të mos bësh asgjë. Nuk ka asgjë të keqe me këtë, për sa kohë që ajo nuk kthehet në një mungesë iniciative.

Ju mund të thoni, “Unë nuk do të paguhem ekstra për këtë.” Vërtet, nuk duhet të punosh kundër vullnetit tënd. Por ndonjëherë ia vlen të përpiqesh të provosh vlerën tënde.

Kjo mund të çojë në vështirësi në karrierë. Mungesa e iniciativës ju pengon të ecni përpara. Për të mos u lënë pas dore, duhet të ndërmarrësh veprime dhe të bësh më shumë.

google.com, pub-2164753410198968, DIRECT, f08c47fec0942fa0