Sunday, December 10, 2023
Rozë Magazina

Zbuloni 6 gjërat e para që gratë vënë re te burrat

17views

Përshtypjet e para mund të bëhen në momente, por ato parashikojnë rrjedhën e marrëdhënieve tuaja. Pra, çfarë vërejnë gratë menjëherë? Sipas Dr Gordon Patzer, autor i “Looks: Why They Matter More Than You Ever Imagined’, dhe një nga autoritetet kryesore në botë për tërheqjen fizike, shumë nga ato që gratë vënë re në minutat e para janë të bazuara në pamjen e jashtme.

Gjatësia dhe pesha janë në krye të listës së gjërave që gratë vënë re. “Shumë ose shumë pak e klasifikon menjëherë burrin si jo tërheqës për gratë dhe mbyll derën përpara se të mund të përcaktohen më pak karakteristika fizike të dukshme (si besimi)”, thotë Dr Patzer.

Po, bukuria është e thellë në lëkurë, por do t’i bëjë gratë të eksplorojnë se çfarë fshihet poshtë. Atraktiviteti përfshin atë me të cilën keni lindur, por vetëm gjenet tuaja nuk mund të shkatërrojnë shanset tuaja. Ajo që ka vërtet rëndësi është ajo që bëni me flokët, rrobat, rregullimin dhe higjienën bazë. Nëse nuk mund të bëni përpjekje, femrat me siguri nuk do të punojnë shumë për të mësuar më shumë për ju!

Pasi gratë të kenë mbaruar vlerësimin e strukturës suaj të përgjithshme, gratë do të shikojnë buzëqeshjen tuaj. “Aftësia për të buzëqeshur, veçanërisht në minutat e para të takimit, u dërgon grave një sinjal mikpritës, jo armiqësor”, thotë Dr Patzer. Megjithatë, ekziston një kusht, buzëqeshja duhet të tregojë dhëmbë mjaft të bukur. Nuk është kurrë vonë për të caktuar një takim me dentistin!

Gratë i pëlqejnë meshkujt që kanë aftësinë për të qeshur. Edhe më mirë, bëjeni gruan të qeshë. Kjo ju siguron menjëherë pikë bonus!

Gratë i shohin tërheqës meshkujt e sigurt. Sipas Dr Sameer Malhotra, kreu i departamentit të psikiatrisë dhe psikoterapisë në Spitalin Fortis në Nju Delhi, brenda disa minutave të para të takimit, gratë jo vetëm që do të nxjerrin në pah nivelin tuaj të vetëbesimit, por gjithashtu do të interpretojnë emocionet që jepni dhe mënyrën se si ju mendoni.